Bakkersoordsekade 4-16
Havennummer 2918
3195 GN, Pernis
010 416 92 96

Materialen

Metaalhandel Ketting materialen
Het aanbod van producten die geschikt zijn voor recycling is zeer divers in soort, vorm en hoeveelheid en varieert in de praktijk van loodslabben tot reactorvaten, van messingpijp tot zeecontainer, van elektriciteitskabel tot staalconstructie, etc.

Metaalhandel Ketting verzorgt de inkoop van vrijwel alle gebruikte ferro- en non-ferrometalen, afkomstig van bedrijven en particulieren,  het groeperen, sorteren en bewerken van deze materialen en de uiteindelijke verkoop aan industriële afnemers voor hergebruik, vormen onze kernactiviteiten. Metaalhandel Ketting is in principe geïnteresseerd in aankoop van alle producten die voor een substantieel deel bestaan uit ferro- en non ferrometalen, zoals hieronder weergegeven.

De belangrijkste ferro- en non ferrometalen die na recycling van gebruikte producten resteren, zijn:

Specialismen
In de loop de jaren is tevens een aantal specialismen ontstaan. De belangrijkste zijn:

Wanneer u twijfelt of uw overtollige producten geschikt zijn voor recycling door Metaalhandel Ketting, laat u dan geheel vrijblijvend door ons informeren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en geven u heldere informatie over de meest actuele condities en voorwaarden.

Alle materialen

Calculator

In verband met de huidige situatie rondom het coronavirus (COVID-19) kunnen we geen garantie bieden op de te berekenen prijzen. Onderstaande calculator is dan ook tijdelijk onder voorbehoud.

...

...