Bakkersoordsekade 4-16
Havennummer 2918
3195 GN, Pernis
010 416 92 96

Voor bedrijven

Welkom op de website van Metaalhandel Ketting. Als bedrijf kunt u terecht voor de verkoop van al uw oude metalen; van grondkabel tot zeecontainer, van aluminium snippers tot reactorvat, van accu´s tot sluisdeuren!

U kunt natuurlijk zelf uw overtollige producten bij ons aanleveren over de weg. Maar door onze unieke ligging aan de Nieuwe Waterweg met een kade van ci 200 mtr ook over het water!

Daarnaast kunnen we uw materialen ook bij u ophalen. We beschikken daarvoor over transportmaterieel en een uitgebreid park met afzetcontainers, die we bij bedrijven kunnen plaatsen en regelmatig of op afroep weer op kunnen halen.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en de mogelijkheden van verantwoorde recycling, neem dan vooral contact met ons op. Wij vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen!

Metaalhandel Ketting doet meer!
Naast onze ‘standaardactiviteiten’ kennen wij een aantal specialismen, waarover wij in de loop der jaren extra kennis en ervaring hebben opgedaan:

  • Koop en sloop van alle soorten zeecontainers.
  • Inkoop, verkoop en desgewenst pellen van kabel(restanten).
  • Inkoop van exotische metalen en hun legeringen.
  • Verkoop van halffabrikaten.

Voor het uitvoeren van onze werkzaamheden beschikken wij over uitgebreide en eigentijdse faciliteiten. Ook u kunt daar gebruik van maken bij uw projecten. Vakkundig personeel, geavanceerde laad- en losapparatuur, een 700 tons guillotineschaar, ruime opslagmogelijkheden (ook overdekt) en 2 kades zijn operationeel om uw projecten efficiënt en milieuverantwoord uit te voeren.

Heeft u specifieke vragen? Neem gerust contact met ons op!

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en kunnen u informeren over de meest actuele voorwaarden en condities.

Calculator

In verband met de huidige situatie rondom het coronavirus (COVID-19) kunnen we geen garantie bieden op de te berekenen prijzen. Onderstaande calculator is dan ook tijdelijk onder voorbehoud.

...

...