Bakkersoordsekade 4-16
Havennummer 2918
3195 GN, Pernis
010 416 92 96

Voor particulieren

Welkom op de website van Metaalhandel Ketting.
Particulieren kunnen bij ons terecht voor de verkoop van alle oude metalen, van messingpijp tot cv-radiator, van loodslab tot metalen kozijn. U wordt bij ons altijd snel en vakkundig geholpen.

Wij betalen voor uw oude metalen!
Bereken nu zelf de opbrengst van uw overtollige metalen door onze calculator te gebruiken. Vul de gegevens van uw materiaal zo nauwkeurig mogelijk in, dan weet u direct, waar u aan toe bent. Indien u niet precies weet welke materialen u wilt aanbieden, kunt u de info knop rechts van “specificatie” gebruiken.

Onze prijzen zijn beslist concurrerend en uiteraard proberen wij ook u (de particulieren) een zo goed mogelijke indicatie te geven van die prijs. De werkelijke opbrengst is echter afhankelijk van de exacte hoeveelheid en kwaliteit en kan daarom alleen ter plaatse bepaald worden.

Twijfelt u nog of heeft u een specifieke vraag, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Of kom gewoon even langs, we zijn gemakkelijk te bereiken en ook op zaterdag geopend!

Materialen

Calculator

In verband met de huidige situatie rondom het coronavirus (COVID-19) kunnen we geen garantie bieden op de te berekenen prijzen. Onderstaande calculator is dan ook tijdelijk onder voorbehoud.

...

...