Bakkersoordsekade 4-16
Havennummer 2918
3195 GN, Pernis
010 416 92 96

Wie, wat en hoe

Onze activiteiten

De inkoop van vrijwel alle gebruikte ferro- en non-ferrometalen, afkomstig van bedrijven en particulieren,  het groeperen, sorteren en bewerken van deze materialen en de uiteindelijke verkoop aan industriële afnemers voor hergebruik, vormen onze kernactiviteiten.


Wie zijn wij en waar staan wij voor?

Metaalhandel Ketting startte in 1959 als bescheiden éénmanszaak met de inzameling van oude metalen en is nu uitgegroeid tot het huidige moderne, middelgrote metaalrecyclingbedrijf. Deze geschiedenis toont aan, dat vakkennis en vakbekwaamheid traditioneel aanwezig zijn in het bedrijf.  Het op de voet volgen van de ontwikkelingen, inzet van geavanceerde apparatuur voor behandeling van schroot en continue aandacht voor milieu bij opslag en verwerking zijn een noodzaak voor ons bedrijf en onze klanten.

Door in het afgelopen decennium onophoudelijk te investeren in dergelijke faciliteiten, beschikken wij nu over eigentijdse opslag- en bewerkingsmogelijkheden, milieutechnisch verantwoorde procedures en alle gewenste transport- en milieuvergunningen. Deze aanpak zal in de toekomst zeker worden voortgezet, wat het onze groeiende klantenkring mogelijk maakt om vrijwel alle soorten en vormen van schroot aan te leveren en deze zowel milieutechnisch als economisch verantwoord te laten verwerken. Onze flexibele organisatie en persoonlijke aanpak garanderen een snelle en efficiënte afwikkeling van uw zaken. Bovendien maken onze infrastructuur en vakkennis de behandeling van grote partijen en objecten mogelijk.

Het is deze combinatie van sterke punten die Metaalhandel Ketting tot uw professionele en betrouwbare partner maakt voor de behandeling van schroot!

Calculator

In verband met de huidige situatie rondom het coronavirus (COVID-19) kunnen we geen garantie bieden op de te berekenen prijzen. Onderstaande calculator is dan ook tijdelijk onder voorbehoud.

...

...