vergoeding voor metaal afval Rotterdam en Pernis

Accu’s inleveren

Bij Metaalhandel Ketting kunt al bijna 60 jaar accu’s inleveren tegen een scherpe prijs. Onze specialisten staan klaar om u verder te helpen. U kunt bij ons terecht voor zowel alle soorten loodaccu’s (autotractie en stationair). Wij beschikken over alle relevante vergunningen voor de verwerking van oude loodaccu’s. U kunt een loodaccu herkennen door de letters ‘Pb’, deze staan bijna altijd op de buitenkant van de accu.

Autotractie loodaccu's

Autotractie loodaccu’s zijn afkomstig van auto’s, heftrucks, vrachtwagens, hoogwerkers, landbouwmachines en dergelijke. Deze accu’s worden gebruikt bij werkzaamheden waarbij de accu elke dag wordt herladen en er regelmatig diepe ontladingen optreden. Ze hebben een langere levensduur dan stationaire loodaccu’s en kunnen dieper worden ontladen, namelijk tot 80%.

Stationair loodaccu's 

Stationaire loodaccu’s zijn afkomstig van telefooncentrales, energie installaties en noodstroom voorzieningen. Denk bijvoorbeeld aan ziekenhuizen. Stationaire accu’s kunnen minder diep worden ontladen dan autotractie accu’s, namelijk tot 50%. Een voordeel is dat ze goedkoper zijn dan de autotractie accu’s.

Waarom oude accu's inleveren?

Wij bieden u een marktconforme prijs voor oude accu’s. Het maakt niet uit of u een particulier bent of een bedrijf hebt. De prijs wordt bepaald aan de hand van de koersen van de materialen. Net zoals andere koersen, kunnen deze van dag tot dag verschillen.

Daarnaast is het recyclen van uw oude materialen goed voor het milieu. Metaalhandel Ketting zorgt ervoor dat uw ingeleverde materialen een bruikbare bestemming als secundaire grondstof krijgt. 

Recycling

Door steeds meer processen circulair te maken kan afval worden beperkt en het gebruik van kostbare primaire grondstoffen verminderd. Het gebruik van deze dure primaire grondstoffen is een grote belasting voor het milieu. Metaalhandel Ketting zet zich in voor het inzamelen en recyclen van oude metaalafvallen zodat deze kunnen worden bewerkt tot secundaire grondstoffen. Wij hebben diverse keurmerken die uitdrukking geven aan onze verantwoorde en veilige manier van werken.

Bij ons kunt u met een gerust hart uw accu’s inleveren. Wij werken zeer transparant en zorgen dat elk materiaal wat u bij ons inlevert op een duurzame manier wordt gerecycled.

Inleveren

Net zoals recycling, is transparantie een zeer belangrijke factor binnen ons bedrijf. Onze klanten weten altijd waar ze aan toe zijn. Oude loodaccu’s worden via vaste en herkenbare procedures verwerkt. Denk hierbij aan visuele inspectie, weging op onze eigen weegbrug en administratieve controles. Daarnaast zijn we betrokken bij de verschillende ontwikkelingen binnen onze branche. Zo kunnen wij u de beste condities garanderen. 

Metaalhandel Ketting ligt zeer gunstig tegen de dorpskern Pernis in Rotterdam. Bekijk hoe u de materialen kan inleveren via de weg en water.

Prijs accu

De LME koers, ofwel London Metal Exchange, bepaalt veelal de dagprijs van accu's. De koers kan dagelijks verschillen en wij passen hierop onze inkoopprijzen aan. Daarnaast zijn de verwerkingskosten ook van invloed op de inkoopprijs.

U bent bij Metaalhandel Ketting verzekerd van een eerlijke prijs voor uw metalen en zijn hierin transparant. Als u benieuwd bent naar de dagwaarde van uw oude accu’s, neem dan zeker contact met ons op. Dit kan via het onderstaande contactformulier of via Whatsapp.  

material_accu-2

Direct de actuele dagprijs opvragen?

Vul ons formulier in, of neem contact op via Whatsapp. Wij nemen vervolgens contact met u op!

Contact ons via Whatsapp

+31 (0)6 100 88 0 21


Welke materialen kunt u inleveren