oud ijzer inleveren regio Rotterdam en Pernis

Recycling containers

Al tientallen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het recyclen van diverse soorten containers, zoals tankcontainers, zeecontainers, reefers en flats. Het einde van hun levensduur is het begin van ons werk. We zorgen voor een verantwoorde verwerking en hebben alle milieuvergunningen die nodig zijn.

Waarom recyclen?

Containers bestaan uit verschillende soorten metalen, die na de sloop door ons worden gesorteerd op kwaliteit. Hierdoor kunnen deze materialen opnieuw gebruikt worden als grondstof in verschillende productieprocessen.

Bereikbaarheid en opslag

Ons terrein ligt an de Maas, midden in het hart van de Rotterdamse haven. Het totale terrein heeft een oppervlakte van meer dan 10.000 vierkante meter en is gemakkelijk bereikbaar via de weg. Het ligt aan de zuidelijke oever, naast de ingang van de Beneluxtunnel. Ook via het water zijn we goed bereikbaar. Onze kade is meer dan 200 meter lang en heeft een diepgang van tenminste 3,25 meter.

Waarom Kiezen voor Metaalhandel Ketting?

Metaalhandel Ketting werkt volgens heldere en transparante procedures. Onze bedrijfsfilosofie staat voor “duurzaam en langdurig”. Duurzaam voor de mens en het milieu en langdurig in onze samenwerking.

material_container-1

Wilt u meer weten over het recyclen van containers?

Vul ons formulier in, of neem contact op via Whatsapp. Wij nemen vervolgens contact met u op!

Contact ons via Whatsapp

+31 (0)6 100 88 0 21


Welke materialen kunt u inleveren