vergoeding voor metaal afval Rotterdam en Pernis

Koper inleveren

Bij Metaalhandel Ketting kunt u verschillende kwaliteiten koper inleveren. Koper wordt gezien als een non-ferro materiaal, wat betekent dat het geen magnetische metaalsoort is. Ook is koper een zacht materiaal waardoor het makkelijk te bewerken is. Dit maakt het enorm gewild voor veel fabrieken en wordt daarom ook op grote schaal binnen de industrie gebruikt. Metaalhandel Ketting biedt efficiënte en duurzame recycling oplossingen voor particulieren en bedrijven.

Koper handgepeld

Handgepeld koper is een schone, glimmende koper soort die niet geoxideerd en vertind is. Daar vallen ook strips, zogenoemde broodjes en kathode plaat onder. De prijs van dit ‘schone’ koper is daarom ook hoger dan gemengd koper. Wilt u de exacte dagprijs weten? Vul dan het onderstaande formulier in.

Koper gemengd

Gemengd koper bestaat uit alle andere koperen items zoals buismateriaal en dergelijke. Daarbij mag deze kwaliteit geverfd, vertind en geoxideerd zijn.

Probeer uw gemengd koper zoveel mogelijk vrij te maken van andere metalen om het koper zo schoon mogelijk te houden. Door het verwijderen van de materialen om het koper heen, komt het schone koper vrij en dat brengt aanzienlijk meer op. Op deze manier krijgt u de beste prijs voor uw gemengde koper. 

Waarom oud koper inleveren?

Koper is een waardevol materiaal en is veel geld waard bij het inleveren. Ook is het recyclen van koper goed voor het milieu en is herbruikbaar voor toekomstig gebruik. 

Recycling

Metaalhandel Ketting heeft duurzaamheid en recycling hoog in het vaandel staan en draagt graag bij aan een circulaire economie. Ons doel van recyclen is om het gebruik van kostbare primaire grondstoffen te verminderen en daar bruikbare secundaire grondstoffen van te maken. 

Bij ons kunt u met een gerust hart uw koper inleveren. Wij werken zeer transparant en zorgen dat elk materiaal wat u bij ons inlevert op een duurzame manier wordt gerecycled.

Inleveren

Transparantie vinden wij bij Metaalhandel Ketting zeer belangrijk. Op deze manier weten klanten altijd waar zij aan toe zijn.

Het inleveren van uw koper verloopt dan ook via herkenbare en vaste procedures. Administratieve controle, visuele inspectie en weging op onze eigen weegbrug zijn hier voorbeelden van. Ook volgen wij de ontwikkelingen in de branche op de voet zodat de condities van de materialen gegarandeerd zijn. 

Metaalhandel Keting is zeer gunstig gelegen. Bekijk hoe u de materialen kan inleveren via de weg en water.

Prijs koper

Bij het inleveren van uw oud koper worden de prijzen voornamelijk bepaald door de LME beurskoers in Londen. Deze koersen verschillen per dag en wij passen daar onze dagprijzen op aan. 

Metaalhandel Ketting geeft u altijd een eerlijke prijs voor uw metaal. Wilt u de dagwaarde weten van uw overtollige koper of wilt u weten of en hoe wij die innemen? Neem dan contact met ons op. Dat kan door het invullen van onderstaand formulier of via Whatsapp.

material_koper-3

Direct de actuele dagprijs opvragen?

Vul ons formulier in, of neem contact op via Whatsapp. Wij nemen vervolgens contact met u op!

Contact ons via Whatsapp

+31 (0)6 100 88 0 21


Welke materialen kunt u inleveren