vergoeding voor metaal afval Rotterdam en Pernis

RVS (roestvrij staal) inleveren

RVS, roestvrij of ook wel roestvast staal genoemd, is een legering van hoofdzakelijk ijzer, chroom, nikkel en koolstof. RVS is sterk en corrosiebestendig. Bekende voorbeelden van RVS zijn machines, pijpen, aanrechtbladen en afzuigsystemen die vrijkomen bij sloopwerkzaamheden. Om van RVS te kunnen spreken, is minimaal 11 tot 12% chroom en maximaal 1,2% koolstof nodig. Verder zijn in veel soorten RVS ook de elementen molybdeen, titanium, mangaan, stikstof en silicium aanwezig. RVS wordt veel toegepast in de petrochemische- en voedingsindustrie vanwege de roestwerende eigenschap.

RVS recyclen

RVS is vaak afkomstig van bedrijven zoals installatiebedrijven, sloopbedrijven, loodgieters en klusbedrijven. Echter kan RVS ook van particulieren afkomstig zijn, bijvoorbeeld wanneer er zelf veel aan het huis geklust wordt.

RVS is zeer goed te recyclen. Bij het recyclen blijft de kwaliteit van het materiaal behouden. Daarom kan het vrijwel oneindig gerecycled worden.

Als particulier en als bedrijf kunt u bij Metaalhandel Ketting terecht voor het recyclen van uw oude RVS. Zowel zakelijke als particulieren klanten kunnen iedere werkdag (ma t/m vr) van 08:00-16:30 bij ons terecht. U wordt hier professioneel geholpen en we kijken naar de juiste prijs voor uw metalen.

Na de inkoop van uw metalen zorgen wij dat het metaal op een milieuvriendelijke manier wordt gerecycled. Ons doel van recyclen is om het gebruik van kostbare primaire grondstoffen te verminderen en daar bruikbare materialen van te maken.

Inleveren

Wilt u uw RVS inleveren bij Metaalhandel Ketting? Wij beschikken over de juiste certificeringen en zorgen voor milieubewust recyclingproces. Wij hanteren altijd een vaste en transparante procedure bij het innemen van metalen. Weging op onze eigen weegbrug, administratieve controle en visuele inspectie zijn hier voorbeelden van. Ook volgen wij de ontwikkelingen in de branche op de voet zodat de condities van de materialen gegarandeerd zijn.

Metaalhandel Ketting ligt gunstig gelegen. Bekijk hoe u de materialen kan inleveren via weg en water.

RVS prijs

De prijs voor uw RVS kunt u eenvoudig bij ons aanvragen. Wij geven u altijd een eerlijke en transparante prijs voor uw metalen. De actuele dagprijzen worden veelal bepaald door de London Metal Exchange (LME) koers.

Benieuwd naar de dagprijs van uw roestvaststaal? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier, of neem contact met ons op via Whatsapp. 

material_rvs-1

Direct de actuele dagprijs opvragen?

Vul ons formulier in, of neem contact op via Whatsapp. Wij nemen vervolgens contact met u op!

Contact ons via Whatsapp

+31 (0)6 100 88 0 21


Welke materialen kunt u inleveren