vergoeding voor metaal afval Rotterdam en Pernis

Lood inleveren

Bij Metaalhandel Ketting kunt u, als bedrijf of particulier, al uw overtollige lood inleveren. Wij zorgen voor een transparante en duurzame verwerking van uw lood en nemen dit in voor de actuele dagprijs.  

Waarom lood inleveren?

Lood is een grijsblauw metaal dat zacht, buigzaam en kneedbaar is. Door het lage smeltpunt is lood verhoudingsgewijs een makkelijk recyclebaar metaal. Mede door deze eigenschappen is lood het enige metaal waarbij de secundaire productie de primaire overtreft. 95% van het lood wordt ingezameld en hergebruikt, hiermee is lood het meest gerecyclede non ferro metaal. 

Belangrijkste toepassingsgebied van lood is in de bouw (daklood, afvoerpijpen e.d.) en in accu’s. Daarnaast bestaat er nog een categorie “kwaliteit balanceerlood”; meestal gaat het hier om lood verontreinigd met ijzer en/of messing ventieltjes.

Lood is eenvoudig te recyclen en daardoor enorm duurzaam. Door het inleveren van uw oud lood zorgt u er mede voor dat deze op een duurzame manier hergebruikt kan worden als secundair materiaal. Ook krijgt u een eerlijke dagprijs bij het aanleveren van uw materialen. Vraag naar de actuele dagprijs.

Recycling

Metaalhandel Ketting heeft duurzaamheid en recycling hoog in het vaandel staan en draagt graag bij een circulaire economie. Het doel van materiaal recycling is om het gebruik van kostbare primaire grondstoffen te verminderen en daar bruikbare secundaire materialen van te maken. 

Bij ons kunt u met een gerust hart uw lood inleveren. Wij werken zeer transparant en zorgen dat elk materiaal wat u bij ons inlevert op een duurzame manier wordt gerecycled.

Inleveren

Transparantie vinden wij bij Metaalhandel Ketting zeer belangrijk. Op deze manier weten klanten altijd waar zij aan toe zijn.

Het inleveren van uw lood verloopt dan ook via vaste en herkenbare procedures. Administratieve controle, visuele inspectie en weging op onze eigen weegbrug zijn hier voorbeelden van. Ook volgen wij de ontwikkelingen in de branche op de voet zodat de condities van de materialen gegarandeerd zijn. 

Metaalhandel Ketting is zeer gunstig gelegen. Bekijk hoe u de materialen kan inleveren via de weg en water.

Prijs lood

Bij het inleveren wilt u natuurlijk eerst de waarde van uw materialen weten. Door middel van vraag en aanbod wordt de prijs van lood bepaald. Metaalhandel Ketting maakt gebruik van de koersen van LME (London metal exchange). Op deze manier bent u altijd verzekerd van een actuele dagprijs. 

Wilt u de dagwaarde weten van uw overtollige lood of wilt u weten of en hoe wij die innemen? Neem dan contact met ons op. Dat kan door het invullen van onderstaand formulier of via Whatsapp.

material_lood-2

Direct de actuele dagprijs opvragen?

Vul ons formulier in, of neem contact op via Whatsapp. Wij nemen vervolgens contact met u op!

Contact ons via Whatsapp

+31 (0)6 100 88 0 21


Welke materialen kunt u inleveren