vergoeding voor metaal afval Rotterdam en Pernis

Aluminium inleveren

Bij Metaalhandel Ketting kunt u uw aluminium inleveren en verkopen. Maar wat is aluminium precies? Aluminium wordt al een lange tijd gebruikt voor verschillende doeleinden. Het is een licht metaal (slechts een derde van het gewicht van staal of ijzer) maar slijtvast en goed bestendig tegen corrosie. Daarnaast laat het zich relatief goed en makkelijk vormen, waardoor het uitermate geschikt is als constructiemateriaal. In tegenstelling tot andere metalen is er bij aluminium sprake van totaal verschillende toepassingsgebieden.

Hoe herkent u aluminium?

Aluminium kan in veel verschillende apparatuur, onderdelen en constructies te vinden zijn. U kunt hierbij denken aan huishoudapparatuur (strijkijzers, bestek, pannen etc.), fietsen en auto velgen. Ook is het te vinden in bijvoorbeeld steigers, antennes en kasten. Aluminium is over het algemeen lichter in gewicht en kleur dan andere metalen. Het is tevens makkelijk te vervormen, vonkt niet en fungeert ook goed als geleider. Ook is dit materiaal niet magnetisch. 

Inkoop

Door de ruime toepassingsmogelijkheden van dit materiaal, is de kans aanwezig dat u iets met aluminium thuis of binnen uw bedrijf heeft. Metaalhandel Ketting is altijd geïnteresseerd om deze materialen van u of uw bedrijf in te kopen. Als bedrijf of particulier kunt u een marktconforme prijs ontvangen bij het inleveren van uw materialen. Deze prijs wordt bepaald aan de hand van de koersen van de materialen. 

Recycling

Bij ons kunt u met een gerust hart uw materialen inleveren. Na de inkoop zorgen wij dat het materiaal op een milieubewuste manier wordt gerecycled. Ons doel van recyclen is om het gebruik van kostbare primaire grondstoffen te verminderen en daar bruikbare secundaire materialen van te maken. Op deze manier proberen wij bij te dragen aan een circulaire economie.

Prijsinformatie

De actuele dagprijzen van aluminium worden veelal bepaald door de London Metal Exchange (LME) koers. Wij geven u altijd een eerlijke prijs voor uw metalen en zijn hier transparant in. Wilt u de aluminium prijs weten? Neem dan contact met ons. Dit kan via het onderstaande contactformulier of via Whatsapp.  

material_aluminium-1

Direct de actuele dagprijs opvragen?

Vul ons formulier in, of neem contact op via Whatsapp. Wij nemen vervolgens contact met u op!

Contact ons via Whatsapp

+31 (0)6 100 88 0 21


Welke materialen kunt u inleveren