goede prijs voor oud ijzer

Metaalrecycling inkoop en opslag

Inkoop

Inleveren van de aangeboden materialen verloopt volgens vaste herkenbare procedures. Dit vinden wij belangrijk omdat we graag op een transparante manier willen werken met onze klanten. Administratieve controle, visuele inspectie en weging (op onze eigen weegbrug) vormen daarvan standaardonderdelen. Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen in de branche dagelijks op de voet, zodat actuele condities voor aangeboden materialen gegarandeerd zijn.

Controle op eventueel radioactief schroot maakt ook deel uit van de standaardprocedure. Door middel van een aan de weegbrug gekoppeld detectie-systeem scannen wij iedere lading op mogelijk radio-actieve straling. Bovendien beschikken wij voor de controle van bijzondere partijen materiaal over geavanceerde analyse apparatuur. Hierdoor kunnen wij een goede analyse maken en een juiste vergoeding bepalen.

Opslag

Het terrein van Metaalhandel Ketting, gelegen aan de Maas in het hart van de Rotterdamse haven, biedt veel mogelijkheden. Ons terrein heeft een omvang van ruim 10.000 m² en beschikt ook over een aan- en afvoer over water door middel van twee kades met een totale lengte van 200 meter. Daarnaast beschikken we over een diversiteit aan speciaal uitgeruste mobiele kranen en heftrucks, een omvangrijke vloeistof dichte opslag en overdekte opslag in drie loodsen. 

product_018(2)

product_016(1)