vergoeding voor metaal afval Rotterdam en Pernis

Elektromotoren inleveren

Elektromotoren vindt u bijvoorbeeld in stofzuigers, wasmachines, enzovoort. Grotere elektromotoren worden voornamelijk gebruikt voor de aandrijving van machines in de industrie. De opbrengst wordt bepaald op basis van de grootte van de elektromotor, waarbij de koperinhoud prijsbepalend is.

Oude elektromotoren inleveren

Wilt u uw elektromotoren inleveren? Metaalhandel Ketting beschikt over de juiste certificeringen en zorgt voor een milieubewust recyclingproces. Als particulier en als bedrijf kunt u iedere dag bij ons terecht voor het recyclen van uw elektromotor(en). Wij hanteren een transparante en vaste procedure bij het innemen van uw materialen. Visuele inspectie, weging op onze eigen weegbrug en de administratieve controle zijn hier voorbeelden van. 

Metaalhandel Ketting is gunstig gelegen. Bekijk hoe u de materialen kan inleveren via weg en water.

Oude elektromotoren prijs

De prijs van uw oude elektromotoren wordt bepaald door de hoeveelheid koper van de elektromotor. De prijs van koper wordt weer bepaald door de LME beursprijzen. Wij geven u altijd een eerlijke en transparante prijs voor uw metalen.

Wilt u weten wat uw oude materiaal waard is? U kunt eenvoudig via onderstaand formulier of via whatsapp de prijs opvragen. 

material_elektromotoren-1

Direct de actuele dagprijs opvragen?

Vul ons formulier in, of neem contact op via Whatsapp. Wij nemen vervolgens contact met u op!

Contact ons via Whatsapp

+31 (0)6 100 88 0 21


Welke materialen kunt u inleveren