vergoeding voor metaal afval Rotterdam en Pernis

Zink inleveren

Zink is een grijsblauw metaal dat veel wordt toegepast in dakbedekking en hemelwaterafvoersystemen. Daarnaast wordt het veel gebruikt voor het beschermen van staal (verzinken). Zink kent een smeltpunt van slechts 419 graden Celsius en een kookpunt van 909 graden Celsius. Het is daarom een goed recyclebaar metaal. 

Inkoop

Oud zink is vaak afkomstig van bedrijven zoals aannemers, sloopbedrijven, dakdekkers en klusbedrijven. Echter kan zink ook van particulieren afkomstig zijn, bijvoorbeeld wanneer er zelf veel aan het huis geklust wordt.

Als bedrijf of particulier kunt u bij Metaalhandel Ketting een goede prijs ontvangen bij het inleveren van uw oude zink. De prijs wordt vastgesteld aan de hand van de beurskoers van zink. Ook is het recyclen van uw materialen goed voor het milieu. Metaalhandel Ketting zorgt ervoor dat uw ingeleverde materialen een bruikbare bestemming krijgen.

Recycling

Na de inkoop van uw materialen zorgen wij dat het materiaal op een milieubewuste manier wordt gerecycled. Ons doel van recyclen is om het gebruik van kostbare primaire grondstoffen te verminderen en daar bruikbare materialen van te maken. Zo proberen wij bij te dragen aan een duurzame en circulaire economie.

Inleveren

Het inleveren van uw zink verloopt via vaste procedures. Administratieve controle, visuele inspectie en weging op onze eigen weegbrug zijn hier voorbeelden van. Ook volgen wij de ontwikkelingen in de branche op de voet zodat de condities van de materialen gegarandeerd zijn.

Metaalhandel Ketting is gunstig gelegen. Bekijk hoe u de materialen kan inleveren via weg en water.

Oud zink prijs

Wij geven u altijd een eerlijke prijs voor uw metalen en zijn hier altijd transparant in. De actuele dagprijzen van zink worden veelal bepaald door de London Metal Exchange (LME) koers. Benieuwd naar de actuele dagprijs van uw oud zink? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier, of neem contact met ons op via Whatsapp.

material_zink-1

Direct de actuele dagprijs opvragen?

Vul ons formulier in, of neem contact op via Whatsapp. Wij nemen vervolgens contact met u op!

Contact ons via Whatsapp

+31 (0)6 100 88 0 21


Welke materialen kunt u inleveren