vergoeding voor metaal afval Rotterdam en Pernis

Kabels inleveren

We onderscheiden de volgende kwaliteiten kabels:

  • PVC kabel koper
  • Pelkabel
  • PVC kabel aluminium
  • Grondkabel

Koper kabel

PVC koper kabel bestaat uit dunne en dikke kabels met één of meerdere koperen kern(en). Een standaard of gemiddelde PVC kabel moet minimaal 38% koper inhoud hebben. De PVC koper kabelprijs is afhankelijk van de koperprijs en koper inhoud (koperpercentage) van de kabel of het draad.

Pelkabel

PVC kabel met een hoger kopergehalte (minimaal 68%) wat het strippen (ontdoen van de mantel) rendabel maakt. De inkoopprijs is eveneens gebaseerd op koperinhoud en prijs. Deze ligt hoger dan PVC kabel.

PVC kabel alu

Deze kabel heeft in plaats van één of meerdere koperen kern(en), één of meerdere aluminium kern(en). De prijs wordt in dit geval dan ook bepaald door het percentage aanwezig aluminium.

Grondkabel

“Vuile kabel” ommanteld, met vet papier, vetlood of ijzeren bitumen. Ook de koperen kernen zijn vet en vallen als inkoop (gestript) onder gemengd koper. Doordat deze grondkabel een zogenaamd aardscherm hebben van bijvoorbeeld staaldraad of een loodmantel, heeft deze een ander proces van ontmanteling nodig. Er is ruime ervaring in het opkopen en recyclen van grondkabel. Dit resulteert voor de klant in uitstekende opbrengstprijzen en goede service. Door de aanwezigheid van ijzer of lood is de kabel stugger, zwaarder en buigt minder makkelijk.

Oude kabels prijs

Wij geven u een eerlijke prijs voor uw kabels en zijn hier altijd transparant in. De actuele dagprijzen van uw kabels worden veelal bepaald door het percentage van de materialen in de kabels en de London Metal Exchange (LME) koers. Benieuwd naar de actuele dagprijs? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier, of neem contact met ons op via Whatsapp. 

material_kabels-1

Direct de actuele dagprijs opvragen?

Vul ons formulier in, of neem contact op via Whatsapp. Wij nemen vervolgens contact met u op!

Contact ons via Whatsapp

+31 (0)6 100 88 0 21


Welke materialen kunt u inleveren