goede prijs voor oud ijzer

Waar we voor staan

Metaalhandel Ketting bestaat ruim 60 jaar. En in die periode hebben we, samen met onze klanten, veel bereikt. Veel is er veranderd, maar iedereen zal ervaren dat de basis nog altijd hetzelfde is. Zo zijn we van een kleine opkoper uitgegroeid tot een professionele metaalhandel. We zijn daarbij altijd een hecht familiebedrijf gebleven, met nu de derde generatie aan het roer. Flexibel en met een persoonlijke aanpak. We hebben ons in de afgelopen 60 jaar ontwikkeld, aangepast aan hedendaagse techniek en zijn compliant aan de strenge milieu normen en eisen. En dat gaan we de komende 60 jaar vasthouden en uitbreiden. Nog steeds druk met het opkopen van ijzer en metalen.

Metaalhandel Ketting startte in 1959 als bescheiden eenmanszaak met de inzameling van oude metalen in het dorp Pernis. Het bedrijf groeit in de jaren daarna uit tot een kleinschalig familiebedrijf. In de moeilijke jaren tachtig verhuisde de onderneming naar een industrieterrein, waar het kon uitgroeien tot de huidige professionele metaalhandel.

Deze geschiedenis leert dat vakkennis en vakbekwaamheid traditioneel aanwezig zijn in het bedrijf. Overleven in de snel professioneler wordende metaalrecycling branche vergt echter meer. Het op de voet volgen van de ontwikkelingen, inzet van geavanceerde apparatuur voor de behandeling van schroot en continue aandacht voor milieu bij opslag en verwerking zijn een noodzaak voor ons bedrijf en onze klanten.

 

Door in het afgelopen decennium onophoudelijk te investeren in dergelijke faciliteiten, beschikken wij nu over eigentijdse opslag- en bewerkingsmogelijkheden, milieutechnisch verantwoorde procedures en alle gewenste transport- en milieuvergunningen.

Deze aanpak zal in de toekomst zeker worden voortgezet, wat het onze groeiende klantenkring mogelijk maakt om vrijwel alle soorten en vormen van schroot aan te leveren en deze zowel milieutechnisch als economisch verantwoord te laten verwerken.

Onze flexibele organisatie en persoonlijke aanpak garanderen een snelle en efficiënte afwikkeling van uw zaken. Bovendien maken onze infrastructuur en vakkennis de behandeling van grote partijen en objecten mogelijk. Het is deze combinatie van sterke punten die Metaalhandel Ketting tot uw professionele en betrouwbare partner maakt voor de behandeling van schroot.

product_024

product_012(1)

slider_026