goede prijs voor oud ijzer

Transport en aanleveren

Het aan- en afvoertransport van schroot(afval) is omgeven met complexe regelgeving, inclusief de bijbehorende warwinkel van documenten. Door onze jarenlange ervaring hebben wij de expertise in huis om ieder transport op de juiste wijze uit te voeren en te documenteren. 

Aan- en afvoertransport

Metaalhandel Ketting beschikt over een uitgebreid park van afvalopslagcontainers, variërend in grootte van 1 tot 40 m³. Deze wisselcontainers worden bij de klant op locatie geplaatst, waarna ze met een vaste frequentie of op afroep omgewisseld worden voor lege containers.

Dit soort oplossingen onderstreept onze filosofie, namelijk: het samen met de klant vinden van een efficiënte, voordelige en verantwoorde oplossing voor afvoer en recycling van metalen. Het spreekt vanzelf dat we alleen werken met erkende, vakbekwame vervoerders. 

Wecycle

Metaalhandel Ketting is een officieel E-Waste inleverpunt van Wecycle

Locatie en bereikbaarheid

Belangrijke, bijkomende voordelen voor bedrijf en klant zijn de locatie, ligging en bereikbaarheid van Metaalhandel Ketting. Gelegen in het hart van de Rotterdamse haven, biedt het 10.000 m² grote bedrijfsterrein ruime mogelijkheden voor opslag en bewerking.

Het terrein is direct gelegen aan de Nieuwe Maas en is voorzien van twee kades met een totale lengte van meer dan 200 meter, met een diepgang ter plaatse van tenminste 3,25 m. Door deze gunstige ligging is de bereikbaarheid over het water uitstekend en is het mogelijk om grote partijen schroot direct per schip aan en af te voeren.

Daarnaast is de bereikbaarheid over de weg zeker zo gunstig. Gelegen op de zuidoever, naast de ingang van de Beneluxtunnel, zijn de opritten naar snelwegen in alle richtingen binnen enkele minuten te bereiken.

product_025

product_010

slider_013