Nieuwe website Metaalhandel Ketting

8 dec 2020

Nieuwe website Metaalhandel Ketting

2020 heeft ons geleerd dat we niet zomaar alles voor lief kunnen nemen. We zijn kwetsbaar, maar ook wendbaar. We zijn individuen maar ook saamhorig. 2020 is het jaar waar we hebben kunnen zien hoe sterk we zijn als we er voor elkaar zijn. Wat 2021 ons gaat leren is natuurlijk een groot raadsel. Maar één ding is zeker, wij starten 2021 met een mooie nieuwe site. Een site die past bij Metaalhandel Ketting.

Want Metaalhandel Ketting is verandert. Zo zijn we groter geworden, professioneler en beschikken over meer kennis en kunde. Kortom een professioneel metaal recycling bedrijf voor de zakelijke markt. Gelukkig zijn we ook op veel vlakken niet verandert. Iedereen is nog steeds van harte welkom. En of je nu veel komt aanleveren of weinig, wij bieden iedereen een eerlijke en goede vergoeding.

Wat kunt u verwachten van onze nieuwe site!
Naast de vele mogelijkheden die we bieden voor zowel particuliere als zakelijke klanten willen we ook graag laten zien waarom we doen wat we doen. Metaalhandel Ketting levert namelijk een belangrijke bijdrage aan duurzaam ondernemen. Met onze kennis over wet-en regelgeving en onze uitgebreide ervaring om metalen op juiste manier te recyclen dragen we samen met onze klanten bij aan een schonere wereld.

Verder hebben we nieuwe functionaliteit toegevoegd aan de site. Je kunt je nu aanmelden voor de whatsapp lijst en daarmee krijg je de nieuwste metaal tarieven toegestuurd. We gaan whitepapers publiceren en blogs met veel waardevolle informatie over metaal recycling. Kortom onze site is geschikt voor iedereen die op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen op het gebied van metaal recycling!


Share